Massage og klang

Massage kombineret med klangmassage.
Vi starter med en behagelig massage (oftest med olie)  på kroppens bagside, derefter lægges tæppe over dig og der sættes klangskåle på kroppen som slås an. Den blide lyd skaber også vibrationer som du kan mærke som små bølgende bevægelser. Derefter gives massage til forsiden og du afslutter med klangskåle på kroppens forside . Omfattende omsorg og velvære. Her får du berøring af både krop og sind og en dybtgående oplevelse.

tab-6-klangmassVarighed ca. 90 min Pris kr.  655.- 
Bestil tid. Klik HER

Klangmassagen hjælper dig med at slappe mere af og få ro i krop og sind. Ofte oplever deltagere at koble fuldstændig af, møder nu  et dybere sted end ved oliemassagen og vågner atter med mental klarhed og fornyet energi. Jeg vil anbefale dig at prøve  3 gang da det ofte opleves forskelligt fra gang til gang.  Ved klangmassage kan du  være påklædt i blødt og behageligt tøj og har tæppe over .
Smukke tibetanske klangskåle placeres forskellige steder på og kroppen og slås på skift an med filtkøller. Herved fremkaldes en blid lyd og behagelige vibrationer som tydeligt mærkes fordele sig ned i kroppen. Klangmassage sætter bevægelse i alle kroppens celler, opløser blokeringer, og du kommer ind i en meditativ tilstand hvor sindet holder fri og  spændinger forløses.
En smuk og æstetisk oplevelse som ikke kan sammenlignes med noget andet.

Kontakt
Aase Tlf.: 51 89 73 81

v/ Aase Ploug Knudsen