Foredrag / undervisning vedrørende stress

Den meget effektive Mindstrain metode jeg gennemgår er et langtidsholdbar forebyggende værktøj, som har vist sig reducere antallet af stress sygemeldinger, samt afkorte stress sygeperioder.

Arbejdsrelateret Stress sætter sig fast i vore tanker fordi vi ofte tiltrækker og beholder mange udefra kommende udfordringer og ikke kender redskaberne til hvordan vi kommer fri af dem igen.

I min undervisning/foredrag kommer vi ind om overtænkning stress, bekymringer, angst, skyld , skam, lavt selvværd, og depression. Dog kræver det dit arrangement i kortere tid og efterfølgende opmærksomhed og træning for at skabe det nye tankespor der viser den nye vej hvor du kan håndtere stress påvirkninger på.

Det har stor nytteværdi at være både medarbejdere og ledelse på samme kursus, da man får et nyt fælles sprog til at tænke og handle anderledes. Ingen af deltagerne kommer til at krænge sårbarheder ud på bordet.

Jeg er uddannet plejer og stress coach og har arbejdet med mennesker i vanskelige livsvilkår i socialpsykiatrien i 25 år før jeg tog min stress coach uddannelse hos MINDstrain hvor jeg lærte den moderne og mest effektive måde til at tage hånd om sin egen stress.

Mindstrain-Metoden er evidensbasseret og er udviklet fra metakognitiv psykologi, af professor Stig Sølvhøj i 2017

Kontakt Aase Ploug Knudsen Tlf.: 51 89 73 81

v/ Aase Ploug Knudsen