Klang massage

Klang-massage.

tab-6-klangmass

En blid massage der kalibrere og harmonisere hver eneste celle i kroppen,
Og hvor krop og sind indstiller sine rytmer til det balancerede niveau.
Du modtager massagen pålædt i blødt og behageligt tøj og har tæppe over.  Smukke tibetanske klangskåle placeres forskellige steder på kroppen og slås an på skift med filtkøller. Du hører sagte klang lyde og mærker de blide bølgende  vibrationer  forplante sig gennem kroppen. Klangmassage sætter alle kroppens celler i bevægelse. Mærk hvordan ro, lindring, mental klarhed og fornyet energi  indfinder sig.
Og når du er færdig med behandlingen kommer du tilbage til dagsbevidstheden med en dejlig følelse af afslappethed, lethed, frihed  og mentalt overskud.
Klangmassage understøtter kroppens selvhelbredende kræfter.
Styrker selvværd og livsglæde.
Klangmassage kan også være en god terapiform i smerte, sorg og krise perioder og  når du har brug for ordløs omsorg.

Klang er også en god mulighed for at give velvære for personer der har svært ved andres berøring. Bruges også  terapeutisk i omsorgsarbejde og ved forskellige handicaps.

Varighed ca. 45 min. Pris  kr. 400.-
Bestil tid. Klik HER

Kontakt Aase Ploug Knudsen tlf.: 51 89 73 81

…………………………………………………………..

Lyde  påvirker vor krop og psyke hvilket har været kendt og brugt i  østens helbredelseskunst i flere tussinde år. Der er nu stigende interesse at udnytte musikkens  muligheder  til påvirkning af sind og krop. Og der forskes mange steder i  verden  i hvordan vore celler reagere når de påvirkes med lyd fra toner og instrumenter.

Klangskåle har sin oprindelse i Indien, Nepal og Tibet, og kom til  i Danmark i 2006 via Peter Hess instituttet i Tyskland.
Herfra går vejen til Nordlys centeret i Silkeborg som underviser i “Klangmassage nach Peter Hess”.

 Mine klangskålene er terapiskåle som er fremstillet til at sende vibrationer nedad når de står på kroppen, og det betyder at de har en blød klanglyd men meget lang vibrationstid.  De almindeligt kendte  syngeskåle der normalt bruges til musik har kraftigere og klar lyd som går ud i lokalet men her er kun halvt så lang vibrationstid.