Klient information

FØRSTE BESØG I KLINIKKEN  varer som regel 90 min, med mindre andet er aftalt.

Vi bruger de første  15-30 min på samtale hvor jeg  høre om din helbredssituation og hvad der har påvirket dig og dine problemområder. Vi får afklarret hvad du ønsker hjælp til og aftaler en plan for behandlingen.
Vi opretter dine kontaktoplysninger i journalen og du underskriver GDPR aftalen. Dine oplysninger udleveres  ikke til andre og opbevares sikkert, og  følger reglerne for dansk lovgivning.

 NORDLYS MASSAGE
Det er en dansk holistisk helheds orienteret  massageform.
Den udspringer fra den svenske fysiurgiske massage og er ofte kombineret med mange andre østlige og vestlige massageteknikker til gavn for krop og sind. Nordlys behandlinger kan derfor anvendes med mange forskellige formål.
Smertelindrende behandlinger. Og er ogsåmeget anvendelig til gener fra gamle skader
Aktivering af kroppens selvhelbredende kræfter.
Forbedre energi og overskud og flexibilitet.
Velvære og kropspleje.
Genskab god energi, sindsro og psykisk balance.

En helkrops massage  er oftest 60 – 90 min afhængig af hvilken type  massage der er valgt.
Jeg anbefaler som udgangspunkt helkrops massage  da vi derved får taget hånd om  gamle problematikker, som ikke sjældent medvirker til det nuværende problems omfang.
En massage påbegyndes med blid berøring af kroppens forside og chackra (særlige energi områder) Herefter masseres ben, balder, lænd, ryg, nakke, hovedbund, ansigt, arme, forside og mave.  Massagen afsluttes med samlende strøg rundt om hele kroppen og igen efterfulgt af en kort hvileperiode hvor forandringerne får mulighed for at fæstne sig. Jeg masserer med økologisk olie og du har lagen og tæppe over dig, du er således kun afdækket på det område der behandles.

De fleste behandlinger gives med olie på huden.
Nogle behandlinger kan også gives hvor du er påklædt i blødt tøj og med et tæppe over.

Giv ikke op – Søg din egen helbredsvej.
Jeg møder af og til mennesker, som er overbevist om at der ikke er mere at gøre ved problemet, ”så det må jeg lære at leve med”.
Men mange gange er det alligevel muligt at finde en ny vej! Ubehag fortæller at energi flow er kørt fast.  Jeg benytter mig af at lære nye, anderledes og ikke særligt kendte arbejdsmetoder og teknikker som jeg tager i anvendelse hvor det skønnes befordrende.
Mange opnår bedring i løbet af ganske få behandlinger.
Jeg tager gerne nye udfordringer op, og har du noget du ønsker forbedret er du er meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan finde ud af om min medvirken kan komme dig til gavn.

Coaching
Alle behandlinger kan kombineres med coaching hvis du ønsker det.

Behandlerlokalet / Klinikken ligger på første sal, så har du brug for at undgå trappen kan jeg tilrettelægge at du modtager behandlingen i stueetagen når det er aftalt på forhånd.

P-Plads : Du er velkommen til at parkere på p-pladsen ved vejen eller ved gavlen. Er der ikke plads kan du holde uden for min have.

Mobile behandlinger

Der er mulighed for at modtage behandlinger i eget hjem, på andet opholdssted.  + kørselstillæg ved mobile behandlinger.

Betaling: Afregnes efter hver behandlings afslutning.
Kontant eller Mobilpay.