Klienter fortæller

13.04.16
Hej jeg er nu 58 år.
Jeg  har siden marts 2014 fået massagebehandling  hos Aase. Jeg lider af migræne som jeg har haft fra helt ung ca 12 års alderen  i perioder haft op til 2 sygedage om ugen. Jeg har brugt noget medicin mod migræne,  men det er kostbart og hårdt ved kroppen. Har prøvet lægebehandling  – medicin og utallige fysioterapeut behandlinger uden forbedringer. Medicinforbrug ca 12 migræne tabletter  om måneden. Allerede efter de første tre måneders behandlinger var der mærkbar forbedring . Behandling på hoved nakke og helkrops-massage har hjulpet så meget at mit medicin forbrug i dag er halveret, samtidigt er min energi  og mit velvære løftet betydeligt. Jeg oplever nu kun få sygedage om året hvor jeg før havde op til 2 sygedage om ugen Jeg kan klart opfordre andre med ligende problemer at prøve Aases behandlinger.
Bjarne

——————————————————————————–

18.05.16

Jeg er 84 år gammel og har i ca. 2 år haft stærke ischias smerter i højre ben og ryggen . Jeg kunne ofte kun gå hen til døren men ikke komme ud af huset. Jeg var hos lægen som sagde jeg skulle gå til massage. Jeg tog derefter til kiropraktor hvor jeg fik mange behandlinger også massage uden virkning . Derefter fik jeg nogle stærke smertestillende tabletter som jeg ikke var begejstret for. Mine tær sov og min fod var hævet. Så talte jeg med min datter som havde hørt om triggerpunkter og via internettet fandt hun Aase. Hun aftalte en tid til mig. Aase fortalte mig at dette ikke var triggerpunkter men nogle meget store muskelinfiltrationer i hele den udvendige side af lår og underben.  Da jeg havde fået 2 behandlinger var nogle af smerterne aftaget og jeg kunne meget lettere komme ud af sengen og op af min stol igen. Ved 3 behandling var jeg overbevist om at det hjalp. Efter 5. behandling kunne jeg nu gå hvorhen jeg ville uden problemer .  Nu efter 6. behandling er hævelsen af fødder også svundet og det er nu kun en gang imellem at det prikker i mine tær. Min bevægelsesfrihed er nu som før problemerne begyndte.

Jeg synes det er rigtig dejligt at jeg omsider fandt noget der hjalp.

Eva

…………………………………………………………………………………………..

November 2017

Lænd og korsbensproblemer .

I maj 2014 fødte jeg en dejlig dreng. Fødslen gik fint, jeg sprak lidt så jeg blev syet efter fødslen. Ikke noget unormalt i det. Efterfølgende fik jeg lidt udfordringer med smerter i underlivet som ikke helt ville forsvinde igen. Jeg blev undersøgt og det viste sig jeg var blevet syet for stramt sammen, så det fik jeg ordnet og i samme ombæring fik jeg fjernet en cyste i underlivet også, en som kom et par måneder før min fødsel.

Efter det så skulle jeg bare komme mig, jeg kom hjem men blev ved med at have smerter omkring lænd, korsben og underliv så jeg kunne stadig ikke sidde en måned efter jeg havde født. Blev undersøgt igen og cysten som var blevet tømt var stoppet til og begyndt at vokse igen og det trak i syningen, derfor smerten i underlivet. Det blev ordnet og så hjalp det.

Jeg havde dog stadig temmelig ondt omkring lænd og korsben og følte mig meget svag. Var hos lægen og fik en henvisning til en kiropraktor hvor jeg i 2014 fik 9 behandlinger efter min fødsel. Det hjalp men kun i korte perioder. Jeg gik til lægen igen og fik et røgten af min hofte og korsben alt sad som det skulle sagde de.

Når jeg fik meget ondt gik jeg til kiropraktor og i 2015 fik jeg 17 behandlinger. Når man er nybagt mor så kan det være svært at få sin nattesøvn så kroppen er jo også på overarbejde for at hele igen og finde kræfter. Jeg var især udfordret på nattesøvnen da min dreng vågnede tit i løbet af natten og vi har kæmpet med øreproblemer og en del sygdom. Jeg forsøger at finde overskud til at træne lidt så jeg kan få min ryg gjort stærk igen, men det er svært så jeg forsætter hos kiropraktoren.

I 2016 får jeg 14 behandlinger hos kiropraktoren og begynder så småt at træne igen med lidt løb og rygtræning, men får ofte tilbagefald med smerter i hofte og omkring korsben. I 2017 efter et par behandlinger hos kiropraktikeren igen igen, bestiller jeg en Nordlys massage hos Aase, da jeg ofte også har ondt i benene og omkring det ene knæ.

Efter tre behandlinger ved Aase er smerterne i benene væk og det har hjulpet helt vildt på min hofte. Jeg fik bl.a. massage med sugekop og har selv købt en som jeg bruger hvis jeg kan mærke at lænden begynder at drille lidt.

Så set i bagklogskabtes lys, så ville jeg måske have haft meget mere glæde af mine behandlinger hos kiropraktoren hvis jeg havde kombineret det med massagen noget før. Jeg tænker ikke at nogle af behandlingerne kunne have været undværet, men hvis de havde været kombineret noget før så tror jeg at jeg havde været smertefri noget før. I dag har jeg det meget bedre, jeg går stadig til kiropraktor men slet ikke så ofte som før og så er det som regel efterfulgt af en massage hos Aase, da Nordlysmassagen bare kan noget særligt, det er en behagelig massage, uden smerte og den er effektiv.

En glad mor ?

 

 

Και ακόμα κι αν το σκοτάδι και το σκοτάδι των γιατρών έχει ειπωθεί από τότε: “Μύθος!” Και “Enchange!” (Ενώ τα πλήθη και τα πλήθη των γιατρών έχουν ενωθεί: “Ναι, εδώ εσύ!” Και “και”), – οι βιαγκρα με την πάροδο του χρόνου, αυτή η σαγηνευτική θεωρία έχει πέσει με την πάροδο του χρόνου, ότι τώρα δεκάδες χρόνια εκατομμυρίων ανδρών περνούν τα καλύτερα χρόνια Αναζήτηση του καταραμένου σημείου. Και πολλοί ισχυρίζονται ότι βρίσκουν (αχ, καλά)!

v/ Aase Ploug Knudsen