Massage og stresstilstande

Der er ikke noget galt med dig – du er bare overbelastet?

æsel
Føler du dig hængt op eller overbelastet  og mærker at stress påvirkninger er ved at udvikle sig kan jeg anbefale en eller flere af følgende 4 behandlinger som kan bidrage til at  få  krop og sind ned i gear.

Afspændings massage ca 60 min 
Du får en meget blid og rolig helkropsmassage med lange glidende strøg som samler og beroliger dit sind. En velfortjent pause i hverdagen hvor du får mulighed for at lande og få jordforbindelsen igen og efterfølgende kan rejse dig med fornyet overskud.

Varighed ca. 60 min. Pris kr.  500.-

soe

……………………………………………………………

Kombineret oliemassage og klang:

Vi begynder med afspændingsmassage  med olie på kroppen. Så tildækkes du med tæppe og får ca. 15 min klangmassage. Derefter oliemassage på den anden side og igen afsluttes med ca.15 min klangmassage.
Denne dejlige kombination er også er meget befordrende for stressede personer da den beroligende oliemassage forstærkes yderligere af klangmassagen som afspænder alle dine celler og sænker hjernebølgerne til alfa state, total afslapning og sindsro.
Varighed ca. 90 min Pris kr.750.- Tilbud kr. 655.-

Klang-massage

tab-6-klangmass

En smuk og æstetisk oplevelse som ikke kan sammenlignes med noget andet.
Klangmassage kan på samme tid give ro, lindring, mental klarhed og fornyet energi. Jeg vil anbefale dig at prøve f.eks 3 gang da det ofte opleves forskelligt fra gang til gang. Du er påklædt i blødt og behageligt tøj og har tæppe over.  Smukke tibetanske klangskåle placeres forskellige steder på og kroppen og slås på skift an med filtkøller. Herved fremkaldes en blid lyd og behagelige vibrationer som tydeligt mærkes fordele sig ned i kroppen. Klangmassage sætter bevægelse i alle kroppens celler, opløser blokeringer, og du kommer ind i en meditativ tilstand hvor sindet holder fri og kroppen afslappes og spændinger forløses.

Varighed ca. 45 min. Pris  kr. 400.-

……………………………………………………………….

Ayurvedisk Chackramassage.
Chakraerne er energi punkter på kroppen, som har særlig betydning for harmonien mellem krop og sind, ydre og indre påvirkninger. Chakrasystemet er kendt fra den indiske helbredelseskunst og filosofi. Ayurvedisk Chakramassage er designet til at vække dine indre selvhelbredende kræfter, og massagen virker dybt harmoniserende – både på energien, kroppen og sindet. Massagen er en kombination af lange blide glidestrøg og koncentreret massage med kølende creme på de enkelte chakraer.

Varighed ca. 90 min.  Pris kr.655.-