Massage og stresstilstande

Der er ikke noget galt med dig –  men du er overbelastet?

æsel
Når overbelastningen sætter sine spor i krop og sind  vil jeg anbefale en eller flere af følgende 4 behandlinger som kan bidrage til komme ned i gear.

Du er absolut ikke alene om at have brug for noget der forbinder krop og psyke, skaber ro og lindring. Når man grubler og bekymre sig eller tænker negative tanker begynder kroppen allerede efter ca. 3 minnutter at skabe fysiologiske ændringer der kan blive til smerter i kroppen. Dette psykiske ubehag kan lindres med massage.

Bestil tid. Klik HER

Massage ca 75 min 
Du får en meget  rolig helkropsmassage med lange glidende strøg som samler og beroliger dit sind og lindre spændinger. En  pause i hverdagen hvor du får mulighed for at lande og mærke  jordforbindelsen igen,  er en god investering for at øge sit overskud og sin trivsel
Invester  ca. 75 min. Pris kr.  575.-

soe

……………………………………………………………

Kombineret oliemassage og klang:

Bestil tid. Klik HER

Massage og klangmassage befordre hinanden ved at omfavne personens trivsel  og skabe ro og afslappethed i krop og sind hvor alle celler vil søge mod det oprindelige væren.
Massage kan gives uden på blødt tøj eller med olie på kroppen, Og efterfølges af ca. 15 min klangmassage.  Så vender du dig og får massage på den anden side og igen afsluttes med ca.15 min klangmassage.
Massagen vil hjælpe dine hjerne bølger til at søge ind mod en meditativ tilstand hvor du bare “er”  holder fri, og lader op.
Invester i ca. 90 min   kr. 655.-

Klang-massage

tab-6-klangmass

Klangmassagen er en meget anderledes behagelig og berolignede oplevelse, hvor sindsro ro, lindring og mental klarhed er nøgleordene.
Klangmassage sætter bevægelse i alle kroppens celler samtidig og føles som små bølgers krusninger. Disse krusninger vibrerer alle celler og  opløser blokeringer.

Du kommer ind i en meditativ tilstand hvor sindet holder fri og kroppen afslappes og spændinger forløses.

Du er påklædt i blødt og behageligt tøj og har tæppe over.  Smukke tibetanske klangskåle placeres forskellige steder på og kroppen og slås på skift an med filtkøller. Herved fremkaldes en blid lyd og behagelige vibrationer som tydeligt mærkes fordele sig ned i kroppen.

Intet andet når så dybt ind i krop og sind. Den musiske medicins berøring har ingen bivirkninger, men er en skånsom terapiform som arbejder selvstændig uden ord og forklaringer. Prøv det!

Invester  ca. 45 min i en dejlig oplevelse  kr. 400.-

……………………………………………………………….

Ayurvedisk Chackramassage.

Chakraerne er energi punkter på kroppen, som har særlig betydning for harmonien mellem krop og sind, ydre og indre påvirkninger. Chakrasystemet er kendt fra den indiske helbredelseskunst og filosofi. Ayurvedisk Chakramassage er designet til at vække dine indre selvhelbredende kræfter, og massagen virker dybt harmoniserende – både på energien, kroppen og sindet. Massagen er en kombination af lange blide glidestrøg og koncentreret massage med kølende creme på de enkelte chakraer.

Investering ca. 90 min.  Pris kr.655.-

Bestil tid. Klik HER

v/ Aase Ploug Knudsen