Stress-coaching

Effektiv stresshåndtering 

Allerede ved første møde, tager jeg dig med  gennem nyeste metode og viser dig,  hvordan du kan bruge dette effektive styringsredskab allerede fra i dag. Du begynde med det samme igen at ta  kontrol over din stress nu og i fremtiden. 

Har du et konstant højt tanke tempo/ tankepres vil det kunne sammenlignes med at skifte fra at køre på motorvejen, til at køre over på en mindre landevej .

Du får i løbet af første time skal du lære hvordan du  stopper de uhensigtsmæssige tanker.
Du kommer til at kende en ny metode til at sortere dine tanker i to bunker,  hvad du kan gøre noget ved,  hvad du ikke har nytte af  fortsat at tænke.

Vi arbejder med  tankevaner, som er den måde vi  håndterer tingene på.  Altså de “motorer ” der holder stressmaskinen i gang, -og dem  finder vi  en “stop knap” til.
Vi kommer også omkring overtænkning, bekymringer, angst, triste tanker, skyld og skam og lavt selvværd

Med denne metode skal du IKKE  tømme rygsækken for alt muligt, og det gør metoden mere skånsom. Vi her har fokus på tankestruktur – frem for tanke indhold.
Og struktur er langtidsholdbar.

Jeg  tegner og fortæller metoden på tavlen, så det bliver overskueligt at følge med i, og lettere at huske bagefter. Undervejs gennemgår vi nogle korte øvelser hvor vi ser hvordan vi kan tænke anderledes.

Løbende skriftlig dokumentationen fra klienterne siden 2017  fortæller at 98% af deltagerne har vurderet sig selv at være ude af stress og tilbage i normalområdet inden for max 5 samtaler.

MINDstrain StressCoacing  forløb med  5 samtaler  Pris kr.  4800

Kontakt:  Aase Ploug Knudsen på  tlf. eller gerne sms 51 89 73 81 Jeg svarer tilbage så hurtigt jeg kan.
Mail: aase.knu@gmail.com

Bestil tid. Klik HER

Hvert år skal jeg til re-certificering (eksamen) i denne metode og skal bruge en frivillig  person . Og som eksamensperson får du  selvfølgelig rabat .
Vil du være min næste eksamens klient Ring 51 89 73 81

MINDstrain metoden  er dansk metode og udviklet i perioden 2013-2017 af  professor Stig Sølvhøj. Metoden er videreudviklet af metakognitiv psykologi og er nu ved at blive verdenskendt.
Du kan læse mere på  www.mindstrain.com

Er der tilskud til stress-coaching?
Spørg evt hos din arbejdsgiver eller sundhedsforsikring om de giver tilskud til  stressCoaching hos en coach du selv har valgt.
MINDstrain arbejder allerede sammen med mange virksomheder og derkan bestil  stress-coaching og  andre ydelser til  forebyggelse og personaleudvikling. Der betales kun for de ydelser der bliver købt, – altså ingen abonnements udgifter.  www.mindstrain.com