Tillægsoplysninger

Arvævs løsnende massage
Oliemassage med hænderne og en særlig blød sugekop, samt tensegrity løsner strukturerne,  og give mere fleksibilitet  og bedre velbefindende i området i området.  Både nye og meget gamle ar behandles.
Arvæv kan være generende både omkring selve arret men kan også være årsag til gener andre steder i kroppen langt fra arret. Det betaler sig derfor altid at få arbejdet med arene.

………………………………………………………………

Ischias
Hurtig bedring med oliemassage  af ben og nederste del af ryggen kombineret med energiterapi og akupressur

Vi når som regel meget langt med 3 behandlinger.

………………………………………………………………

Hælspore 
Der findes 4 forskellige hælsporeproblematikker og smerterne er næsten ens. Mange Tilsyneladende hælspore smerter opstår ofte på grund af muskelinfiltrationer i underbenets muskler og disse kan behandles med dybtgående massage og behøver ikke altid blokader eller operation.

……………………………………………………………….

Massage til sygdomsramte 
En livgivende helkropsmassage, som på at bringe energi og bevægelighed og livskraft i spil igen efter længerevarende sygdom. Jeg arbejder med at styrke kredsløb, muskler, knogler, led, refleks punkter, bindevæv, mave, indre organer og energisystemet og bruger det bedste fra de forskellige behandlingsmetoder jeg kender.
Det kan være meget givtigt at modtage massage samtidig med et genoptræningsforløb da massagen kan løsne stivnede og ubevægelige områder og skabe forbedrede muligheder og gøre genoptræningen mere tilgængelig.
Kommentar:
Baggrunden for  min beskrivelse af denne særlige massage er opstået i samarbejde med personer der var ramt af halvsidig lammelse efter hjerneblødninger eller blodprop ca. 8-10 måneder efter sygdomens begyndelse. Resultaterne har været meget forskellige lige fra almindeligt forøget velbefindende og til yderst overraskende udviklende resultater.

……………………………………………………………….

Ramt af  hjerneskade –  eller andet der begrænser

Med Livgivende helkrops massage  bestræber jeg mig på at bringe mest mulig energi, bevægelighed og livskraft i spil igen.
Du har måske været syg en periode.
Måske er du  ramt af hjerneblødning, blodprop, ulykke eller andet der har givet gener og begrænsninger .
Med rolige strøg arbejder jeg kroppen igennem, hvorved du får bevæget kroppens væv på en anden måde, end det du selv kan gøre. Jeg arbejder med smidigheden, bevægelsesfriheden, kredsløbet, muskler, knogler, led, refleks punkter, bindevæv, maven, indre organer og energi systemet. Overspændte og underspændte områder påvirkes og tilføres ny energi.

Jeg vil anbefale at du gennemgår 5 behandlinger og derefter vurdere hvordan dit udbytte har været. Der er meget vi kan prøve af, og du må påregne at der skal arbejdes med hele kroppen nogle gange før vi har afprøvet om der kan vækkes flere muligheder for udvikling.

Jeg kombinerer også med andre teknikker:

Klangmassage:  Dette  bliver valgt til når man først har prøvet det. Lydenes frekvenser  danner  små vibrationer som bevæger sig dybt ind i kroppen og hvor de afspænder og  løsne spændinger overalt, og som jeg ikke kan nå med mine hænder. Mange oplever det yderst befordrende og vælger det til hver gang.
Klangmassage er et terapeutisk værktøj der  også bliver brugt på rehabiliteringscentre i Tyskland. Men også vi i Danmark kan have stort udbytte af at ta klangen med ind i massagerne , ikke mindst hvis man også er i genootræningsforløb.

Akupressur, hvor jeg med hænderne masserer på akupunkturpunkter.
Cupping giver bedre cirkulation ved at løfte i vævet med blød sugekop.
Tensegrity som er blide stræk af vævet og bevægelser i forskellige retninger skaber forløsninger af stivnede områder.
Polaritets terapi hvor energien balanceres.

Varighed individuel   ca  60-70 min. Pris kr. 655.-

Mobil behandling i eget hjem eller andet opholdssted.
Er der brug for at jeg kommer til dig kan du bestille mobil behandling . tlf  51 89 73 81 eller mail aase.knu@gmail.com.
Tillæg ved hjemmehandling:   + kr.8 pr kørt km

 

Ayurvedisk Chackraballancering.
Chakraerne er punkter på kroppen, som har særlig betydning for harmonien og modtageligheden mellem det eteriske legeme og den fysiske krop.  Chakrasystemet er kendt fra den indiske helbredelseskunst og filosofi.  Ayurvedisk Chakramassage ballancere energien i dine chaxkra og aktivere dine selvhelbredende kræfter. Massagen virker dybt harmoniserende – både på kroppen og sindet. Massagen er en kombination af lange blide glidestrøg og massage med kølende creme på de enkelte chackra

……………………………………………………………….

Klang-massage
Blid massage og harmonisering af hver  eneste celle i kroppen. Nedbryder stress.
Understøtter de selvhelbredende kræfter.
Styrker selvværd og livsglæde.
Positiv indflydelse op selvbevidsthed,kreativitet og handlekraaft.
Indre og ydre skønhed hvor alle dine celler danser.

Klangmassage kan på samme tid give ro, lindring, mental klarhed og fornyet energi. Jeg vil anbefale dig at prøve f.eks 3 gang da det ofte opleves forskelligt fra gang til gang.

Du er påklædt i blødt og behageligt tøj og har tæppe over.  Smukke tibetanske klangskåle placeres forskellige steder på og kroppen og slås på skift an med filtkøller. Herved fremkaldes en blid lyd og behagelige vibrationer som tydeligt mærkes fordele sig ned i kroppen. Klangmassage sætter bevægelse i alle kroppens celler. Du kommer tillige ind i en meditativ tilstand hvor sindet holder fri og kroppen afslappes og spændinger forløses.

Klangmassage er også en mulighed for give velvære for personer som har svært ved andres berøring. Og bruges også  som terapeutisk redsjab i omsorgsarbejde og ved forskellige handicaps.

……………………………………………………………….

Kombineret oliemassage og klang:
Vi begynder med afspændingsmassage  med olie på hele din forside, så tildækkes du med tæppe og får ca. 15 min klangmassage. Derefter oliemassage på bagsiden og igen afsluttes med ca.15 min klangmassage.

En kombination som også er meget befordrende for stressede personer da den urosænkende oliemassage forstærkes yderligere af klangmassagen som får spændinger til at slippe yderligere og sænke hjernebølgerne til alfa state.